Hyppää pääsisältöön
Myllymäen Peruna
UUTTA KASVUA PERUNASTA
TERVETULOA KOTISIVUILLEMME!
KULUTTAJILLE INFOA PERUNASTA
TUTUSTU RUOKAOHJEISIIMME

PERUNASALAATTI

PERUNASALAATTI

4-6  kuorineen keitettyä perunaa viipaloituna

1     pieni punasipuli kuutioituna

2     maustekurkkua kuutioituna

1     purkki kermaviiliä

2  rl  Dijon sinappia

       suolaa

       sokeria

       mustapippuri

Sekoita sinappi kermaviiliin ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää hyppysellinen sokeria. Tarkista maku.

Nostele perunat, sipulit ja kurkut kahdella lusikalla maustettuun kermaviiliin. Kääntele varovasti ja laita jääkaappiin maustumaan 1-2 tunniksi. Tarjoa alku- tai pääruokana. Koristele ruoho- tai kevätsipulilla.

Lajikesuositus: Solist, Gala

Tags