Hyppää pääsisältöön
Myllymäen Peruna
UUTTA KASVUA PERUNASTA
TERVETULOA KOTISIVUILLEMME!
KULUTTAJILLE INFOA PERUNASTA
TUTUSTU RUOKAOHJEISIIMME

RESEPTIT

JUUSTOKERMAPERUNAT

Keitä perunoita koosta riippuen noin 20 minuuttia suolalla maustetussa vedessä.

RANSKALAISET KATTILASSA

Pese perunat ja leikkaa veitsellä tai purista leikkurilla ranskaperunoiksi.

VALKOKASTIKE

Valkokastike maistuu sekä muusin että keitettyjen perunoiden kanssa.

PERUNAMUNAKAS

Ruokaisa ateria perinteisen munakkaan ohjeella.

2-3 perunaa

1 sipuli

PERUNAMUUSI

Valmista perunamuusia reilu annos ja saat seuraavana päivänä ylijäämämuusista helpot perunarieska

PERUNASALAATTI

4-6  kuorineen keitettyä perunaa viipaloituna

1     pieni punasipuli kuutioituna

PERUNALASTUT

4-6 kpl isoja, kiinteitä perunoita

n. 1 l  ruokaöljyä

merisuolaa myllystä

VANHAN AJAN MAITOPERUNAT

Keitä pestyt, uudet perunat kypsiksi.

PERUNARIESKAT

n. 3 dl kylmää perunamuusia

1 tl suolaa

1 kananmuna

n. 3 dl vehnäjauhoja

LOHKOPERUNAT UUSISTA PERUNOISTA

Edellisenä päivänä keitetyistä uusista perunoista saa helposti maistuvat lohkoperunat paistinpann

voikastike
VOIKASTIKE UUSILLE PERUNOILLE

Sulata kattilassa noin 100 grammaa voita.